محله وبلاگی شورتن

  • ۰
  • ۰

با وابستگی شدید زندگی ما به الکتریسیته و افزایش لوازم الکترونیکی نوسانات برق میتواند به این لوازم آسیب زا باشد به همین دلیل ما باید دنبال راهی باشم که این مشکل را حل کند  در این موقعیت است که یو پی اس خها مشکل مرا حل می کنند این دستگاه ها که دارای یک باتری داخلی هستند میتوانند در زمان پایدار بودن جریان برق باتری خود را شارژ کنند و در زمان بروز نوسان با وارد کردن ان به درون مدار شبکه را به حالت پایدار برگردانند

درباره شرکت زی نر

شرکت مهندسی زی-نر در ۲۶ شهریور سال ۱۳۶۰ با همکاری ۵ نفر از دانش‌آموختگان دانشگاه تهران با زمینه فعالیت برق، الکترونیک، مخابرات و کامپیوتر تأسیس گردید. با شروع جنگ ایران و عراق در شهریور ۱۳۵۹ و افزایش مشکلات شبکه برق شهری در سطح کشور، میزان خرابی مصرف‌کننده‌های برق به شکل قابل توجهی افزایش یافت و این مسئله شرکت را بر آن داشت تا طراحی یک سیستم محافظ را در دستور کار قرار دهد؛ پس از اتمام طراحی مدار، در آذر ماه ۱۳۶۰ تعداد ۱۰۰ نمونه محافظ برای شروع کار تولید گردیده و پس از انجام تست‌های لازم و حل مشکلات تولید، روانه بازار شد. با توجه به استقبال خوب بازار، تیم بازاریابی تشکیل و تولیدات شرکت در سطح وسیعی از کشور توزیع گردید. تولید محافظ یخچال و محافظ سیستم‌های صوتی و تصویری ادامه داشت و افزایش بیش از اندازه قطعی‌های برق، محافظ زی-نر را به عنوان بهترین راه‌حل در مقابل خرابی تجهیزات مصرف‌کننده قرارداد. در سال ۱۳۶۲ سیستم جدیدی به منظور محافظت مصرف‌کننده‌های دارای موتورهای سه‌فاز طراحی، تولید و به سبد محصولات شرکت اضافه شد.

تولید یو پی اس و تأسیس انجمن سازندگان یو پی اس ایران

فعالیت شرکت در زمینه تولید انواع محافظ و ساخت تابلوهای صنعتی ادامه یافت تا اینکه در اواسط دهه ۶۰ با توسعه کاربرد کامپیوتر در ادارات دولتی، بانک‌ها و… و مکانیزه شدن سیستم‌ها، عملاً خاموشی برای این ارگان‌ها معنا نداشت و لزوم یک سیستم برق اضطراری احساس شد. در سال ۱۳۶۸ شرکت اقدام به طراحی و تولید اولین یو پی اس آفلاین ایرانی با برند زی-نر نموده و تا توان ۵ کیلوولت‌آمپر تولید خود را افزایش داد.

بخش خدمات پس از فروش با توجه به افزایش تنوع محصولات تولیدی، اقدام به جذب بیشتر نیروهای متخصص و پرسنل فنی نموده و انجام خدمات در سریع‌ترین زمان ممکن و با کیفیت بالا را در دستور کار قرار داد. بخش بازرگانی خارجی شرکت، ابتدا به منظور تأمین قطعات الکترونیکی مورد نیاز خط تولید ایجاد گردید و سپس فعالیت خود را در زمینه واردات انواع یو پی اس های صنعتی، باتری های سیلد اسید و دیزل ژنراتور گسترش داد. در سال ۱۳۷۳ انجمن سازندگان یو پی اس ایران با مشارکت شرکت مهندسی زی-نر تأسیس گردید.

با اخذ پروانه بهره‌برداری و گواهی تولید، کارخانه این مجموعه، فعالیت خود را برای تولید دوباره یو پی اس و تجهیزات مرتبط با آن آغاز نمود. بر این اساس خط تولید انواع یو پی اس تک فاز و سه فاز در سال ۱۳۹۵ مجدداً راه‌اندازی گردید. با توسعه فعالیت‌ها و افزایش نیاز بازار داخلی، با افزایش فضای خط تولید و تهیه ماشین‌آلات موردنیاز، خط تولید باتری سیلد اسید در سال ۱۳۹۸ به مرحله بهره‌برداری رسید.

اجزای  تشکیل دهنده  داخل یو پی اس

  • یکسو کننده شارژ رکتیفایر
  • کلید غیر هادی سوئیچ
  • باتری
  • مبدل DC به AC اینورتر

 

دلایل اصلی آسیب دیدن باتری های  یو پی اس

با یو پی اس از چه لوازمی می توان محافظت کرد

  1. شل شدن بست های نگهدارنده باتری
  2. شل شدن تسمه دینام
  3. خوردگی کابل های سر باتری یو پی اس
  4. کم شدن سطح الکترولیت
  5. شکسته شدن جعبه نگهدارنده و محافظ باتری

طول عمر یو پی اس

برای این که یک باتری یو پی اس، منبع تغذیه یعنی در واقع باتری آن طول عمر بیشتری داشته باشد، برای هر کاربردی که مد نظر داریم بهتر است، یونیت قوی تری انتخاب کنیم، تا آن مجبور نشود از تمام توان خودش استفاده کند تا بدین ترتیب طول عمر آن افزایش یابد.

دمای محیط کار بیشتر از ۳۰ درجه سانتی گراد نباشد و در مجاور انرژی گرم مانند نور خورشید و منابع گرم قرار ندهیم.

در شرایطی که تغییرات دمایی زیاد است، استفاده از باتری نیکل کادمیم توصیه می‌شود و در مواقعی که دما تغییر چندانی ندارد، از باتری‌های سرب اسیدی استفاده نمایید.

منبع: https://teslaups.ir/ups-repairs-ablerex/

  • ۰۱/۰۷/۲۴
  • الناز حکیمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی